"Ουκ εν τω πολλώ το ευ"

Σήμερα, με τις τόσες εισαγωγές από ασιατικές χώρες και από τρίτες χώρες με φθηνή παραγωγή και χωρίς καμμία φροντίδα στην παραγωγή, βρίσκουμε πολλών ειδών #παιδικά_έπιπλα.Οι τιμές ποικίλουν, το ίδιο και η αισθητική, που αρκετές φορές είτε είναι κακή αντιγραφή του πρωτοτύπου, είτε είναι ένα άθλιο αλλά "φθηνό" σχέδιο-προιόν για το παιδί μας.

Στη σημερινή παρέμβαση, ας αφήσουμε την αισθητική κι ας πάμε μόνο στα βασικά: Την Ασφάλεια και Υγιεινή του επίπλου που προορίζεται για το παιδί.

Ευτυχώς στην Ευρωπαική Ενωση ισχύουν αυστηροί κανόνες παραγωγής.Τα παιδικά έπιπλα πρέπει να φέρουν τις κατάλληλες Πιστοποιήσεις.Μην αφήνετε κανέναν να σας "κοροιδέψει".Ζητήστε επίσημα Εγγραφα και "διεύθυνση και τηλέφωνο" του κατασκευαστή.

Προσοχή όμως!Δεν σημαινει πως όποιος κατασκευάζει έπιπλα, και ιδίως παιδικά, στην ΕΕ,  ότι έχει και τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Με ιδιαίτερη χαρά μπορούμε να πούμε ότι η συνεργασία μας με τη Hoppekids υπερκαλύπτει, όχι τις (ανύπαρκτες...) ελληνικές απαιτήσεις, αλλά τις αυστηρότερες Σκανδιναβικές, ευρωπαικές και αμερικανικές.Και με #Οικολογικό_σήμα, γιατί πιά ο πανέμορφος πλανήτης μας έχει έλλειψη πόρων.Αλλά αυτό είναι another subject που λένε οι φίλοι μας.

Και μην ξεχάσω: σε όλους Καλό Μήνα, αφήστε τη δύναμη της φύσης και της ανανέωσης να σας κυριεύσει.Αγαπήστε και αγαπηθείτε από τα πρόσωπα που θέλετε!#παιδικό_έπιπλο #κουκέτες_μασίφ #έπιπλα_για_παιδιά #πιστοποιημένα_παιδικά_έπιπλα #hoppekids #PANITSIDIS1945 #ΠΑΝΙΤΣΙΔΗΣ1945 #κατασκευή_επίπλων